Fenyő gyerekbútor

A fenyőfából készült bútorok a gyerekszobában egészséges környezetet biztosítanak.

A fenyő, mint természetes bútoralapanyag, a feldolgozás után is tovább”él”, lélegzik. Beállítja a gyerekszoba páratartalmát, megköti a porszemcséket.

Az általunk használt felületkezelő anyagok és az alkalmazott UV kikeményítésű technológia megtartja a fenyőbútor természetes illatát, nincs egészségre káros kipárolgása.

A gyerekszoba minden bútorát kínáljuk: fenyő ágyak, fenyőszekrények, fenyő éjjelik, fenyőkomódok, fenyő íróasztalok, fenyő állópolcok, fenyő fali polcok, natúr- és gyógy matracok.

A gyerekszoba bútorok egyedi gyártását, színezett kivitelben is vállaljuk.
15 féle színből, és ezek számtalan kombinációjával varázsolhatja kellemessé gyermeke szobáját!


Gyerekbútorainkat 5 év garanciával szállítjuk!

Vegye igénybe a kiszállítás és összeszerelés szolgáltatásunkat!

E-maIlon keresztül is rendelhet:
info@1001fenyobutor.hu

Kérdéseire a személyzet szívesen válaszol a
0036 70 377 8694 telefonszámon!

Fenyőből és más tömör fából legyártjuk elképzelését. Szaktanácsadás, helyszíni felmérés. Gyártás, szállítás, szerelés. Kérjen tájékoztatást az info@1001fenyobutor.hu e-mail címen.

Egészséges környezet, kényelem, harmónia! Fenyőbútor a gyerekszobába! UV keményítésű lakkozás. Nincs egészségre káros kipárolgás. Hosszú élettartam. Minden alkatrésze tömör fenyő. Natúr és színezett. A természetet visszük Otthonába!


Tervezze meg ifjúsági szobájának színeit! Már a legtöbb széria bútor színes kivitelben is rendelhető! Egyedi méretek legyártása is lehetséges A szállítás és a szerelés gondját is levesszük válláról! Színválaszték: Natúr lakkozott, förösfenyő, antik, dió,capuccino, fehér,rózsaszín,sárga, piros,kék, zöld és ezek kombinációja! A színezett bútorok felárasak! Kérjen tájékoztatót az...

Hanna gyermekágy egy új termék a jövő nemzedékének. Válogatott borovi fenyőből készül. Nem tartalmaz az egészségre káros anyagot A csecsemőágy szétszedhető, heverővé alakítható. Ágyneműtartó kérhető alá. Hanna át: 14*138* 74 cm Ár: 15 900 Ft
Ár: 53 500 Ft


Borovi fenyő. Utólag felszerelhet. Claudie, Leó, Vanessas ágyakhoz Egybe szerelve szállítjuk.
Ár: 7 500 Ft

Tömör fenyő, erős asztal. Játékhoz, rajzoláshoz, étkezéshez! A bútor mérete 2-6 éves korú gyermekek magasságához igazodik.
Ár: 14 500 Ft


Játékhoz, rajzoláshoz, étkezéshez! A bútor mérete 2-6 éves korú gyermekek magasságához igazodik. Akár 6 gyermek is kényelmesen elfér. Az asztal a szék és a pad külön-külön is megvásárolható! Leo gyermek asztal: 14 500 Ft Leo kisszék: 7 500 Ft/db Leo pad:10 500 Ft /db
Ár: 50 500 Ft

Játékhoz, rajzoláshoz, étkezéshez! A bútor mérete 2-6 éves korú gyermekek magasságához igazodik.
Ár: 10 500 Ft


Játékhoz, rajzoláshoz, étkezéshez! A bútor mérete 2-6 éves korú gyermekek magasságához igazodik.
Ár: 7 500 Ft

Tömör borovi fenyőből készült. Felül 90x200 cm, alul 140x200 cm fekvőfelülettel készül. A létra az ágy végébe is kerülhet. A rendelésnél meg kell adni a léra helyét! Lapraszrelten szállítjuk.   A natúr lakkozott szín mellet még tíz féle páccal és ezek kombinációjával is rendelhető! A színezett bútorok felárasak! Kérjen tájékoztatót az üzleteinkben! A megadott ár a natúr lakkozot...
Ár: 116 900 Ft


 
© Északi Fenyő Kft