Fenyő éjjeliszekrény

A hálószoba, a fenyő ágyak praktikus kiegészítője a fenyő éjjeliszekrény.

Fenyő éjjelik, kiváló minőségű, tömött szálú, borovi fenyőből készülnek.

Az általunk használt felületkezelő anyagok és az alkalmazott UV kikeményítésű technológia megtartja a fenyőbútor természetes illatát. Nincs oldószer kipárolgás!

Ha jó minőségű, szép, tartós, illatos fenyő éjjeliszekrény a kívánsága, akkor azt az 1001 Fenyőbútor szállítja Önnek!

A fenyő éjjeliszekrények, az Ön kívánsága szerint, méretre és színezett kivitelben is készülnek!

Az 1001 fenyőbútor az éjjeliszekrények egyes típusaira folyamatos akciókat kínál!


E-maIlon keresztül is rendelhet!
info@1001fenyobutor.hu

Kérdéseire a személyzet szívesen válaszol a
0036 70 377 8694 telefonszámon!
Most mi fzetjük az ÁFA-t! Huszonhét kiemelt Estberger fenyőbútort kínálunk Áfa-val csökkentett áron. Érdeklődjön az üzletünkben és kérje a listát! E-mailon küldjük! Az akció csak a natúr lakkozott felületü bútorokra vonatkozik!

Új design! Tömör borovi fenyő. Válassza hozzá a Szilaj bútorcsalád több tagját. Tökéletes választás! A"Szilaj" bútorcsalád háromféle színben! Színválaszték: dió, fehér,csoki barna A fogantyúkat is választhatja! Mérete: magasság 52 cm x szélesség 57 cm x mélység 36 cm Egybeszerelten szállítjuk!
Ár: 33 000 Ft


Tömör borovi fenyő. A fiók fémgörgős. Az ajtó mögött 1 polclap. Az ajtó nyitási iránya jobbos vagy balos. A vevő álal megadható! Választható színezéssel. A képen látható éjjeli biopin keményolajjal kezelt. Előtte barnítva.
Ár: 39 900 Ft

Tömör borovi fenyő éjjeliszekrény 1 fiókkal. Méret:48x43x37 cm Natúr lakkozott és színezett felülettel. A színezett bútorok felárasak. Kérjen tájékoztatót az üzletünkben!
Ár: 19 900 Ft


Tömör borovi fenyőből készült, görgős fiókokkal. Claudia bútorcsalád része! Ezt az éjjelit összeszerelt állapotba adjuk. Az ajtó nyitási iránya jobbos vagy balos. A vevő álal megadható! A natúr lakkozott szín mellet még tíz féle páccal és ezek kombinációjával is rendelhető! A színezett bútorok felárasak! Kérjen tájékoztatót az üzleteinkben! A megadott ár a natúr lakkozott kivitel...
Ár: 38 000 Ft

Tömör borovi fenyőből készült, görgős fiókokkal. Claudia bútorcsalád része! Ezt az éjjelit összeszerelt állapotba adjuk. Az ajtó nyitási iránya jobbos vagy balos. A vevő álal megadható! A natúr lakkozott szín mellet még tíz féle páccal és ezek kombinációjával is rendelhető! A színezett bútorok felárasak! Kérjen tájékoztatót az üzleteinkben! A megadott ár a natúr lakkozott kivitelre...
Ár: 34 000 Ft


Tömör borovi fenyőből készült, görgős fiókokkal. Claudia bútorcsalád része! Ezt az éjjelit összeszerelt állapotba adjuk. A natúr lakkozott szín mellet még tíz féle páccal és ezek kombinációjával is rendelhető! A színezett bútorok felárasak! Kérjen tájékoztatót az üzleteinkben! A megadott ár a natúr lakkozott kivitelre értendő!
Ár: 38 000 Ft

Kiváló minőség. Letisztult formák. Keresse hozzá a "Claudia" bútorcsalád elemeit( Ágyak, komódok, szekrények, polcok) Egybe szerelve szállítjuk.
Ár: 27 000 Ft


Borovi fenyő. Válassza hozzá a Claudua bútorcsalád többi tagját (Ágyak, polcok, szekrények, komódok)
Ár: 31 000 Ft

Kiváló minőség. Letisztult formák. Keresse hozzá a "Claudia" bútorcsalád elemeit( Ágyak, komódok, szekrények, polcok) Egybe szerelve szállítjuk.
Ár: 24 000 Ft


 
© Északi Fenyő Kft